Seagulls Norway i Dagbladet

Dagbladet stiller før hver sesong noen spørsmål til de norske supporterklubbene for Premier League. Foran årets sesong ble vi stilt disse spørsmålene:

1. Hvem vinner Premier League?

2. Hvem blir årets skuffelse?

3. Hvordan er situasjonen i egen klubb før sesongstart?

4. Hvem er Premier Leagues mest ufyselige spiller?

5. Hvilken spiller skulle du helst ha sett på eget lag?

Etter litt vurdering ble disse svarene valgt:

1. Jeg tror Manchester City tar pokalen i år også, men det blir tettere enn forrige sesong. Liverpool vil nok være nærmest.

2. Med noen kritiske dager igjen av overgangsmarkedet, som kan bli avgjørende, så er det litt vanskelig å si. Jeg tror Leicester og Chelsea kan få en litt dårligere sesong enn hva de håper på, samt Manchester United dersom de ikke henter inn et par solide forsterkninger.

3. Brighton har forsterket laget godt gjennom sommeren og har hentet fem spillere som kjemper om å være i startelleveren. Treningskampene har ikke gitt så mange svar til allmennheten, men gir ingen grunn til bekymring. Jeg tror Brighton får en sesong ikke veldig ulik forrige sesong, men med høyere konkurranse om plassene i laget, så er vi godt styrket.

4. Ndidi (Leicester) lager i snitt to frispark i hver kamp, og får mye røde og gule kort, og er vel kanskje det nærmeste man kommer. Otamendi (Manchester City) får overraskende mange gule kort til å spille på det dette laget. Men vil ikke kalle de ufyselige spillere. Britisk fotball er fysisk, og det er kort vei mellom en vellykket takling, eller kort. De mest ufyselige spillerne er heldigvis i andre ligaer.

5. Tror jeg må si Kevin De Bruyne (Manchester City). Du verden for en spiller og person. Skaper mye på egen hånd, åpner opp motstanderen og jobber hardt for laget. Og stabilt god.

Hva alle de andre supporterklubbene kan du lese her. Legg merke til at både Hemed og AK blir dratt fram som ufyselige spillere.

%d bloggere liker dette: