The Seagulls Norway i sosiale medier

Supporterklubben prøver å være synlig i sosiale medier for å kunne tiltrekke seg nye medlemmer, og øke interessen rundt The Seagulls i Norge.  I den anledning forsøker man å holde en fastsatt strategi i kommunikasjonen. Brightonsupportere finnes overalt, men ikke alle er alle steder, så for å gjøre flest mulig oppmerksom på The Seagulls Norway så er strategisen som beskrevet nedenfor. Vi håper dette gjør at supporterklubben er både synlig og ryddig i sosiale medier. Vi er ikke flere enn at vi må ha med oss alle vi kan, for å skape et godt supportermiljø for The Seagulls i Norge.


Hjemmeisde: http;//www.theseagulls.no/

Her produseres alt av informasjon rundt både kamper, spillere, klubb, supporterklubb, og annen relevant informasjon.


Facebook (side)https://www.facebook.com/theSeagullsNorway/

Vår Facebook-side er en offisiell side som er linket mot artikler på vår hjemmeside. Denne er åpen for alle Facebook-brukere til å følge, og er en viktig portal for å fange opp nye medlemmer. Siden er åpen for kommentering av artikler, og følgere har mulighet til å publisere innlegg.


Facebook (gruppe)Facebook – The Seagulls Norway Forum

Dette er medlemmenes diskusjonsgruppe i Norge. Her kan man diskutere alt mulig rundt The Seagulls, kamper, Premier League, supporterklubb, reiser til Brighton, og selvsagt noe humor.


Twitter: @SeagullsNorway

På Twitter er profilen koblet til artiklene på vår hjemmeside. Det er også her det publiseres fortløpende oppdatering av hendeleser i pågående kamper, og eventuelt andre liveoppdateringer ( som f.eks. reiseblogg)


E-post:

The Seagulls Norway opererer med to e-postadresser; post@theseagulls.no og medlem@theseagulls.no.  Korrespondanse med forretningsforbindelser, de som tar kontakt og generell kommunikasjon skjer via post@theseagulls.n, mens all medlemskommunikasjon skjer via medlem@theseagulls.no


 

%d bloggere liker dette: