Spennende periode fremover

Fredagens oppgjør hjemme mot West Ham markerte en overgang til en periode i Premier League, hvis man skal kunne overleve, må ta mange poeng.

I de første 7 serieomgangene har vi spilt mot 6. plass (Watford), 10. plass (Manchester United), 2. plass (Liverpool), 17. plass (Fulham), 16. plass (Southampton), 4. plass (Tottenham) og 1. plass (Manchester City), hvorav 4 av lagene er blant de såkalte “Topp 6”-lag.

Nå er det 14. plass (West Ham), 18. plass (Newcastle), 8. plass (Wolverhampton), 11. plass (Everton), 19. plass (Cardiff), 7. plass (Leicester) og 20. plass (Huddersfield) som står for tur, med West Ham først ut.

Med 5 poeng på første 7 kamper så er man nok der man håpet på etter denne harde serieåpningen. At seieren kommer mot United i stedet for Watford, betyr ikke så mye nå. Uavgjort mot Fulham og Southampton er sånn midt på treet prestasjonsmessig. Mest frustrerende var nok at Brighton kun “spilte fotball i 45 minutter” pr. kamp, og var to forskjellige lag i første kontra andre omgang.

Bortekampene mot Liverpool og Manchester City viser en bedring siden sist sesong, med 0-1 og 0-2.

%d bloggere liker dette: