Surt tap i Cardiff

Siste kamp før landslagspausen skulle spilles i Cardiff. En viktig kamp for å holde de antatte dårligere lagene bak oss på tabellen, selv om vi har fått brukbart med poeng den siste måneden.

Bruno ble til kampen erstattet med Montoya, men utover det var laget uforandret. Det viktigste å legge merke til var at Locadia var ute av troppen, og inn var svenske nyvinningen Viktor Gyokeres.

Kampen startet bra for Brighton, og de hadde klart mest ball i begynnelsen. Etter 7 minutter satt også målet etter et frispark som Dunk fikk heade enkelt i mål. Med landslagsspill og scoringer så har det virkelig løsnet rundt Dunk på flere måter.

Etter scoringen tok Cardiff mer tak i kampen, og begynte å kjempe innbitt. Etter 30 minutter satt også utlikningen, når de altfor enkelt klarte å runde Bong på venstre side av 16-meteren. Innlegget traff også Bong, slik at ballen gikk i bue over alle unntatt Patterson.

Kun minutter etter fikk Stephens direkte rødt kort etter en horribel takling med strake ben og knottene framme. Ingenting å si på det, bortsett fra at Brighton nå måtte tenke annerledes. March ble også ofret for Bissouma på midtbanen.

Andre omgang var en ren maktdemonstrasjon av Cardiff, som ville så mye mer i denne kampen. Sannsynligvis endte det 75-25 i ballinnehav i 2. omgang. Men Brighton holdt unna helt til overtid. Da fikk Cardiff frispark fra 25 meter, som endte med 2 avslutninger i stolpen før den fant veien helt inn. Målet skulle nok vært annullert for offside da en Cardiff-spiller stod 1 meter i offside når frisparket gikk, og han gikk inn i duellen direkte.

Men dommeren var ikke med, og dermed ble det et surt 2-1 tap, og suspensjon for Stephens (3 kamper?).

%d bloggere liker dette: