Uavgjort mot Leicester

Lørdag var det Leicester som møtte opp til kamp på Amex stadium, etter høstens siste landslagssamling.

Brighton avsluttet litt trått før landslagssamlingen med to strake tap, og det var knyttet spenning til om man klarte å snu dette i den siste fasen av et lettere kampprogram frem til 16.12 (Chelsea).

Leicester var ett av 4 lag som klarte å slå oss sist sesong på hjemmebane, og har spilt mye uavgjort de siste kampene.

Før kamp var både Gross og Pröpper friskmeldt etter lange skader, og de fikk starte i førsteelleveren umiddelbart. Det fikk også Bernardo på bekostning av Bong, og Bruno på vegne av Montoya. March var en av de som ble satt ut.

Brighton startet kampen positivt, og ønsket å skape et godt kampbilde. Etter 15 minutter så var set ikke helt uventet Murray som klarte å sette ballen i nettet bak Leicesters keeper. Etter dette valser Brighton til tider over med Leicester, og hadde gode overganger.

Frustrasjonen til Maddison og Schmeichel lå langt utenfor ansiktene dere, ettersom de ikke klarte å utføre noe mot Brighton. Maddison klarte også da i 1. omgang å pådra seg to gule kort på få minutter, og de ble dermed redusert til 10 mann.

Gross klarte også å sette inn 2-0 i første omgang, men målet ble feilaktig annullert for offside.

I fotball gjelder det å score mål, og det klarte ikke Brighton i 2. omgang heller, til tross for brukbart spill. Skuffelsen ble ikke noe mindre med at Kayal påførte oss et straffespark imot på tampen. Selvsagt gjør ikke Vardy feil når en slik mulighet dukker opp.

Kampen endte derfor med 1-1 og poengdeling.

%d bloggere liker dette: