Før kamp: Manchester United – Brighton

Lørdag reiser Brighton til Old Trafford for en i utgangspunktet tøff kamp mot formlaget Manchester United. Laget har ikke avgitt poeng siden Solskjær tok over laget for en måned siden (6 strake seiere i EPL og FA-cup).

I tilsvarende oppgjør i fjor tapte Brighton 1-0 etter et selvmål av Dunk, et mål som skulle vært annullert etter at Lukaku med overlegg sparket Bong, uten at ballen var i nærheten.

Etter dette har lagene møttes 3 ganger, hvorvidt har blitt 2 seire til Brighton i Premier League, og1 seier til Manchester United i kvartfinalen i FA-cupen.

Hjemmelaget har aldri tapt mot Brighton på Old Trafford, totalt 8 seire og 2 uavgjort.

Brighton har tapt alle sine 8 bortekamper mot “the Big 6”-lagene.

Til kampen lørdag er Matty Ryan og Alireza Jahanbakhsh fortsatt utilgjengelig grunnet Asia cup. Grunnet skader så er Izquierdo, Bernardo og Bissouma også uaktuelle.

Forventet lagoppstilling:

Button – Montoya, Duffy, Dunk, Bong – Knockaert, Stephens, Pröpper, Gross, March – Locadia.

Dette er en typisk kamp som Knockaert presterer på sitt beste, noe vi har sett i fjor og i år. Vi velger derfor å tro at han nå får en sjanse. Hva han leverte etter sin inntreden mot Liverpool sist helg underbygger dette. Locadia er formspilleren over alle fremover om dagen, og skal få utfolde seg mot Uniteds midtstoppere. Det kan være aktuelt å se ham på venstre kant, men frykter at vi blir presset for dypt bakover til at han får utrettet det samme som mot Liverpool.

%d bloggere liker dette: