Gross og Balogun ute


Manager Chris Hughton bekrefter i en pressekonferanse dagen før den viktige kampen mot Huddersfield at både Pascal Gross og Leon Balogun ikke er med i spillertroppen til denne kampen.

Leon Balogun har vært ute en liten stund allerede med en skade i skulderen, mens Pascal Gross ble skadet i hamstringen i kampen mot Leicester på tirsdag. Skaden til Gross er ikke ansett som alvorlig, men denne kampen kom litt for tidlig for tyskeren. Gross har hatt en god utvikling på kampformen i det siste, og således var dette dårlig nytt både for spilleren selv og for laget.

Davy Pröpper trente ikke med laget på torsdag, men man frykter ikke at han må stå over kampen mot Huddersfield. Pröpper har følt litt på vondt i kneet etter en stygg takling i kampen mot Leicester, en takling Jamie Vardy burde blitt utvist for.

Gledelig er det at Izquierdo er tilbake for fullt, og kanskje starter mot Huddersfield. Dette vil utvilsomt være med å skape en manglende dimensjon i angrepsspillet. Bissouma har også vist godt spill, spesielt i FA-cupen mot Derby sist.

%d bloggere liker dette: