Spennende kamper for Brighton fremover


Bilde: Pixabay

Brighton ligger foreløpig på en 15.plass i premiere League, men hva er sjansene for at de kan klarte noe mer opp på tabellen? Som supporter har man tro på å nå helt til topps og vi skal se nærmere på motstanderne de møter i kommende fremtid og hvilke utsikter de har for å vinne kampene.

Southampton

Kampen mot Southampton er 30. mars på hjemmebane. Denne kampen burde være mulig å komme seirende gjennom. De ligger hakk i hel på tabellen på en 16. plass og laget har ikke prestert godt i årets sesong.

Men statistikkene viser kun 2 seiere av 15 kamper mot Southampton siden 2001. Fire av disse var uavgjort. Oddsen peker på en jevn kamp med 2.45 på Brighton og 3 på Southampton. Så bettingselskapene er i vår favør. Dette kan også skyldes at Southampton ikke har levert spesielt godt siden nyttår med bare 4 seiere av 10 kamper i 2019.

Chelsea

Dette blir nok den tøffeste kampen vi får på kort sikt. 3.april skal Brighton spille mot Chelsea på hjemmebane. De er nr.6 på tabellen og kniver med Manchester United som er på en 5.plass i Premiere League. Laget har slitt litt i det siste med bare 4 Premier League seiere på 10 kamper siden nyttår

Det har vært spilt 4 kamper mot Brighton siden 2012. Chelsea har vunnet 3 av kampene. Statistisk sett så ser ikke dette bra ut. Oddsen for denne kampen er ikke klare enda i skrivende stund, men er du ute etter å tippe på denne kampen finner du tipping tips hos bet365 som regel en ukes tid før kampen.

Bournemouth

Dette er et lag vi har dårlig statistikk på. Siden 2006 har Brighton kun vunnet 2 kamper mens Bournemouth har vunnet 7. De siste 2 årene har vi kun vunnet en kamp og spilt en uavgjort av 5 kamper. Men laget har ikke prestert godt over nyåret med tre seiere av 10 kamper. Så om Brighton er i god form vil det være fullt mulig å slå dette laget. Bournemouth ligger i skrivende stund på en 12.plass og kun 3 poeng foran Brighton.

Wolves

Dette laget ligger foreløpig på en 7.plass og er langt foran Brighton på tabellen med 11 poeng. Men Brighton har levert godt mot dette laget i mange år. De 15 siste kampene siden 2002 har Brighton vunnet 4 kamper mens Wolves har vunnet 3. Resten er forøvrig uavgjort.

Lagene har prestert like godt i Premiere League siden nyttår med 5 seiere og 5 tap. Kampen finner sted på Wolves sin hjemmebane 20. april så dessverre får de denne fordelen. Men det er absolutt ikke en umulig kamp for Brighton.

 

Dette er blir 4 spennende kamper å få med seg i nærmeste fremtid for Brighton. Ut ifra tidligere prestasjoner er det fullt mulig at de kan komme seirende gjennom på ihvertfall tre av kampene. Men Chelsea blir nok litt i tøffeste laget, men det er jo lov å håpe.

%d bloggere liker dette: