Tidenes påskethriller for Seagulls

Påsken 2019, nærmere bestemt lørdag 13. og tirsdag 16. april, skal kanskje Brighton sin skjebne i Premier League forsegles.

På disse to datoene spilles nemlig de skjebnesvangre oppgjørene mellom Brighton – Bournemouth, Burnley – Cardiff og Brighton – Cardiff.

Med maksimal uttelling for Cardiff, og 0 poeng for Brighton, så er Cardiff forbi oss på tabellen. Tar vi poeng mot Cardiff, så skal det hardt gjøres at Brighton rykker ned. Cardiff kjemper også med Burnley, slik det oppgjøret også er viktig i forhold til den siste nedrykksplassen.

Cardiff har 28 poeng, mens Burnley, Southampton og Brighton har 33 poeng. Brighton har en kamp mindre spilt (Cardiff), og med seier der så er vi fort oppe å kjemper om 13. plassen. Det sier litt om hvor jevnt det er.

Vi er inne i april, og etter alle solemerker så skal nedrykksstriden avgjøres denne måneden.

%d bloggere liker dette: