Østigård åpner for å forlate Brighton

Nordmannen Leo Skiri Østigård sier i et intervju med VG at han åpner opp for å forlate Brighton denne sommeren, i det minste for et utlån.

Etter ett år i klubben så ønsker han å spille førstelagsfotball, for å sørge for en videre høy utvikling, og sier at det har vært åpne samtaler mellom ham og klubben rundt dette.

Flere klubber i Eliteserien kan være aktuelle, men aller helst vil Østigård spille ute i Europa.

19-åringen er i disse dager aktuell som kaptein på det norske U20-landslaget i VM. En god prestasjon der vil helt klart kunne åpne mange dører for den kommende sesongen.

Leo Østigård forteller videre at det kom som en veldig stor overraskelse at Chris Hughton måtte forlate Brighton i mai. De to hadde et godt forhold, og Østigård trente med A-laget store deler av sesongen. Nordmannen fikk også være med i A-troppen i FA-cupen.

Med midtstoppere som Duffy (irsk landslagsspiller), Dunk (engelsk landslagsspiller), Balogun (nigeriansk landslagsspiller) og Burn, så er det ikke lett for en 19-åring å få plass som midtstopper på A-laget i Premier League.

Derfor kan et utlån være positivt for Østigård, så lenge Duffy og Dunk begge er i klubben.

Intervjuet med vg.no kan du lese her: https://www.vg.no/sport/fotball/i/K3G496/norges-landslagskaptein-fikk-sjokk-da-manageren-ble-sparket?utm_source=vgfront&utm_content=row-2

%d bloggere liker dette: