Nytt forslag til oppstart vekker harme

I går ble et nytt forslag om hvordan Premier League kan fullføres annonsert. Forslaget vekker harme hos Brigtons direktør, Paul Barber.

Forslaget baserer seg på oppstart 12. juni, dagen det forskyvede EM skulle startet, og at alle kamper spilles på nøytrale stadioner.

Stadionene som er foreslått er Amex, King Power, Ethiad, Old Trafford, Villa Park, Emirates og St. Mary’s. Det er forslaget om at alle kamper skal spilles på nøytral bane som vekker mest harme. Brighton har 5 av 9 kamper igjen hjemme, og det mot storlag som City, Liverpool, Arsenal og United. Den vanlige hjemmefordelen blir helt visket ut, noe som skaper urettferdig gjennomføring av sesongen.

Brighton er første klubb ut med tilbakemelding på forslaget. Klubben har forståelse for at noen kompromisser må til for å gjennomføre sesongen, og at klubben ønsker sesongen gjennomført. Paul Barber sier også at klubben ikke er spurt om å avvikle disse kampene på Amex Stadium.

Et argument som nylig har kommet frem for ikke å gjennomføre sesongen er faren for spredning når Liverpool-supportere kommer til å storme til gatene hvis klubben tar sitt første seriemesterskap på 30 år.

%d bloggere liker dette: