Ny spiller i Brighton er Corona-smittet.

Det 3. tilfellet av Corona har dukket opp blant en Brighton-spiller. Det melder Sky Sports, og bekreftes av Paul Barber.

Det er ikke bekreftet hvem spilleren er, og mer informasjon vil komme etter hvert. Det var lørdag 9. mai spilleren testet positivt til tross for alle restriksjoner var fulgt.

Det eneste vi vet for sikkert fra tidligere er at spilleren Alexis Mac Allister, som kom fra Argentinske Boca Juniors i januar, tidligere har testet negativt etter eget utsagn.

Brighton har ikke gjennomført noen spesiell form for felles treninger, og spilleren skal dermed ikke ha utsatt andre Brighton-spilllere for smitte, så vidt man vet på nåværende tidspunkt.

Dette er en kraftig kjepper i hjulene foran møtet i Premier League i morgen som omhandler planene for oppstart. Bundesliga har fått den samme nyheten gjennom at Dynamo Dresden har fått 2 spillere smittet, og har måttet isolere hele troppen i 14 dager.

“Ett av områdene vi har bedt Premier League om er en komplett plan for alle steg av å komme tilbake i spill”, sier administrerende direktør Paul Barber.

The Mirror’s sjefsredaktør for sport, Andy Dunn, sier at han tror ikke tilfellene i Bundesliga og Brighton utgjør noen forandring i planene for oppstart av Premier League.

Artikkelen oppdateres…

En kommentar om “Ny spiller i Brighton er Corona-smittet.”

%d bloggere liker dette: