Billetter

Billetter til Brightons hjemmekamper kan du kjøpe via klubbens offisielle nettsted, https://www.seagullstickets.com/en-gb/categories/home. Billetter kan også bestilles via Seagulls Norway, ettersom supporterklubben har tilgang til et begrenset antall billetter via våre medlemmer. Særskilte betingelser vil gjelde.

Billettene blir lagt ut en periode i forkant, og legges først ut til medlemmer og gjester av sesongkortholdere i intervaller, før eventuelt allmennheten kan kjøpe billett. Til mange av kampene baserer klubben seg på salg av billetter til kun medlemmer, slik at allmenheten ikke får kjøpt billett gjennom klubben. Det anbefales derfor å kjøpe seg medlemsskap, og et bronsemedlemsskap koster ca 350,- kroner (£30) pr. sesong.

Her kan du finne salgsdatoer til de forskjellige hjemmekampene, (salgsdatoer for sesongen 2019/2020 er ikke lansert pr .d.d)

Priskategorier finnes her: https://tickets.brightonandhovealbion.com/custom/documents/pdf/1920/1920MatchTicketPricing.pdf

Det er selvsagt vanskeligst å få billetter til kampene mot de antatt beste lagene i PL.

Det kan florere falske billetter til kamper i PL, og det anbefales derfor å holde seg til offisielle kanaler.

Dersom du ønsker å bestille billetter gjennom supporterklubben, så sender du inn din forespørsel via dette skjemaet: 

Betingelser:
– Det tilkommer en bestillingsavgift pålydende NOK 200,- pr. billett for å dekke inn kostnader supporterklubben har for å ha tilgang til billetter.
– Det er ikke tillatt med andre supportereffekter enn Brighton & Hove Albion’s egne supportereffekter på, eller i umiddelbar nærhet, til stadion.
– Kjøper står selv ansvarlig for å passe på at ønsket kamp ikke på et senere tidspunkt vil kunne endres fra oppsatt tidspunkt, f.eks. grunnet TV-rettigheter, deltakelse i andre turneringer (gjelder også motstander), eller lignende.
– Billettene vil være utstedt til medlemmer av The Seagulls Norway, eller personer i tilknytning til denne.
– Supporterklubben står ikke til økonomisk ansvar for refusjon av kjøpte billetter under noen omstendigheter, men vil tilbakebetale kjøpspris + 50% av bestillingsavgift under forutsetning at kampen avlyses, samt refunderes fra klubben, når slik refusjon har funnet sted.
– Billettene blir sendt på e-post for egen utskrift når betaling er registrert på supporterklubbens konto. Billetter må medbringes i papirformat, brettet som anvist på
billettene, til angitt inngang.


%d bloggere liker dette: