Klar for ny storkamp på Amex

I morgen klokken 1600 (norsk tid) er det duket for en ny storkamp når Brighton tar i mot Liverpool. Bortelaget har i den senere tid vist virkelig storform, spesielt med Salah i spissen, men har vist flere ganger at de kan ryke på en skikkelig karamell.

Ryan blir sannsynligvis nok en gang en veldig viktig brikke for Brighton
Ryan blir sannsynligvis nok en gang en veldig viktig brikke for Brighton

Albion har vært gjennom to tøffe kamper den siste uken mot United borte (0-1) og Crystal Palace hjemme (0-0), mens Liverpool har møtt Chelsea hjemme (1-1) og Stoke borte (3-0).

Brighton melder om skadefri tropp, hvor Bong også er tilbake etter å ha mottatt sitt nøttespark fra Lukaku forrige lørdag. Liverpool melder i dag at Matip er skadet, og har litt problemer med å sette sammen midtforsvar i storform. Kan vi øyne sjansene for Murray og Gröss i denne kampen?

Ellers har undertegnede vært i intervju med liverpool.no i forbindelse med kampen tidligere i dag, og det intervjuet vil vi legge ut også her.

%d bloggere liker dette: