Bruno mister 2-3 kamper

I gårsdagens oppgjør borte mot Watford måtte kaptein Bruno avslutte kampen etter 25. minutter grunnet skade. De første tilbakemeldingene tyder på at Bruno har pådratt seg en hamstring i låret/strekk på baksiden av låret, og antydes å være ute i ca. 2 uker.

Det skulle tilsi at Bruno mister de to viktige kampene hjemme mot Manchester United, og borte mot Liverpool. Etter disse to kampene gjenstår en kamp mot Fulham, og sannsynligvis 3. runde i Carabao Cup (ligacukpen), før den første landslagspausen denne sesongen inntreffer.

Hva manager Chris Hughton nå velger å gjøre blir spennende å se. Han kan velge å gå for den nyinnkjøpte Montoya, som ble kjøpt foran snuta på Fulham på overtid “Deadline day”, eller fjorårets kjøp Schelotto. Forrige sesong var det nettopp Bruno og Schelotto som kjempet om plassen som høyreback. Bruno startet sesongen, og hadde plassen lenge, før Schelotto kom inn og imponerte mange. Men på slutten av sesongen var det Bruno igjen som spilte høyre back.

Er Montoya kampklar for Brighton, eller må vi stole på Schelotto? Dette kan jo være den sjansen han får i år til å overbevise.

%d bloggere liker dette: