Klar beskjed til spillerne

Manager Chris Hughton har etter kampen mot Watford gitt noen av de etablerte spillerne fra forrige sesong klar beskjed om at andre spillere nå titter dem over skuldrene, og at de dermed må prestere bedre.

Hver kamp må spilles som om plassen på laget står på spill, forteller han til avisen The Argus.

Hughton er ikke kjent med å gjøre mange lagendringer, men konstanterer at han virkelig må tenke seg om i forkant av United-kampen kommende søndag. Manageren er tydelig misfornøyd med innsatsen mot Watford, hvor de fleste alltid lå på etterskudd av motstanderen.

Uten tvil har sommeren mange sterke signeringer tilført manager Chris Hughton gode alternativer til lagoppstilling. Når alle spillere har kommet i trening igjen etter skader og flytting, så blir det spennende å se hvordan den normal førsteelleveren ser ut.

%d bloggere liker dette: