Konkurranse: Eliteserien Fantasy

Straks starter Eliteserien 2019, og for 3. året på rad arrangeres Eliteserien Fantasy av VG og Eurosport.

The Seagulls Norway har satt opp en egen liga som våre medlemmer kan melde seg inn på. Den er helt uten innskudd, og en liten premie til vinneren skal det bli.

Liga-kode: 6584-2198

Fjorårets vinner ble Jan Myhrvold med 1599 poeng, men i år er spillereglene endret noe, og det blir tøffere denne sesongen enn tidligere. Blant annet er prisene pr. spiller hevet noe, noe som gjør det vanskeligere å kun plukke de beste spillerne. Man har også fått en “Rik onkel” som gjør at man i 1 spillerunde kan bytte så mange spillere man ønsker, uansett totalpris på laget, for så å blit tilbakestilt etter rundet. I tilllegg har man “2 kapteiner” og “Spissrush” i en runde gjennom sesongen.

Så heng deg på denne uformelle konkurransen da vel 🙂

Bilderesultat for fantasy eliteserien

 

%d bloggere liker dette: