Football Manager 2020 forutser Brightons startoppstilling om fem år

Lurer du på hvordan The Seagulls sin startoppstilling ser ut fem sesonger frem i tid? I så fall behøver du ikke å lure mer, det har nemlig årets utgave av Football Manager svaret på.

Ingressen er naturligvis litt humoristisk vinklet, selv ikke Football Manager har mulighet til å spå utfall – i alle fall ikke fem år frem i tid. Men det er likevel underholdende å se hvordan det populære manager-spillet ser på fremtiden. Årets siste måneder er, som alltid, tiden for en ny utgave av Football Manager, og dette året er intet unntak.

Det er neppe mulig å sette penger på spådommene, til tross for Brightons overraskende tippe-resultater inntil videre i denne sesongen. Årets sesonginnledning har vært bedre enn forventet, og hos bet365 får du «kun» 3 i odds på at Brighton ender på øverste halvdel av tabellen i den inneværende Premier League-sesongen. Likevel kan vi allerede nå røpe at Graham Potter, i følge Football Manager, ikke sitter i sjefsstolen om fem år.

Amex Community Stadium, av Barabara van Cleve (CC BY-SA 4.0)

Brighton & Hove Independent har hoppet fem sesonger frem i tid i spillet og sett hvordan Brightons startoppstilling ser ut når sesongen 2024/2025 sparkes i gang på FM20:

Mike Cooper (keeper): Ikke et navn som klinger i alles ører, men om fem år står Cooper, som i dag vokter buret for Plymouth, i mål på Amex Stadium.

Serge Aurier (høyre back): Et mer velkjent navn bekler høyre backen. Aurier, som i dag er Tottenham-spiller, går i 2024/2025-sesongen inn i sin femte sesong for Brighton etter å ha blitt hentet til klubben for 12,25 millioner pund.

Shane Duffy (midtstopper): Om fem år er vår irske venn fremdeles en viktig bærebjelke i Brightons forsvar. Duffy skal imidlertid ha vært igjennom en alvorlig kneskade i 2022-sesongen.

Mo Besic (midtstopper): Fra Everton, via AZ Alkmaar, ender bosnieren opp hos Brighton på slutten av karrieren. Besic er for øvrig midtbanespiller i dag, men bekler stopperrollen sammen med Duffy om fem år.

Filip Helander (venstre back): Den svenske landslagsspilleren kompletterer Brightons forsvar når sesongen 2024/2025 starter.

Jayson Molumby (midtbane): En av klubbens unge talenter i dag er lagets stjerne om fem år. Molumby vil være 25 år i 2024/2025-sesongen og har, i følge Football Manager, en prislapp på 21,5 millioner pund.

Jacob Ramsey (midtbane): FM20 forutser at Aston Villa-stjerneskuddet dominerer midtbanen for Brighton om fem år. Ramsey er dog ikke Brightons eiendom, men er på sitt tredje låneopphold fra Villa.

Ryan Fraser (høyre ving): Den lille skotten er hentet til Amex Stadium for 12 millioner pund og er en viktig brikke for klubben.

Steven Alzate (offensiv midtbane): Enda en av dagens unggutter som har spilt seg til fast plass i startelleveren.

Benjamin Verbic (venstre ving): Er spilleren med den høyeste hyren (59 000 pund per uke) etter å ha blitt hentet fra Dynamo Kiev for 22 millioner pund. Verbic er om fem år en glimrende assist-spiller.

Kemar Roofe (spiss): Den tidligere Leeds-spilleren er “go-to-guy” i Brighton sin angrepsrekke etter å ha returnert fra et opphold i belgisk fotball.

Mannen som skal lede de 11 nevnte spillerne er ingen ringere enn Rafa Benitez. Dersom noen av de elleve ikke skulle leve opp til forventningene har Benitez spillere som Fernando, Neal Maupay, Aaron Connolly, Robert Piris og Anthony Knockeart å skifte ut med.

Kilde: Pixabay

Om Football Manager 2020 når å få rett i sine spådommer gjenstår å se. Og om du skulle lure, så har det vært andre navn på Brighton-benken før Benitez også. Graham Potter får nemlig rimelig raskt fyken og før Rafa Benitez setter sine bein på Amex Stadium har både Juande Ramos og Walter Mazzarri nådd å lede The Seagulls.

%d bloggere liker dette: