Har slitt lenge

Alzate må opereres

Steven Alzate har i lenger tid vært ute av trening og kamp for Brighton. Manager Graham Potter avslører før kampen mot Southampton at Alzate har slitt med et lyskeproblem, og nå er det ingen annen utvei enn operasjon.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Steven Alzate har ikke vært i aksjon for klubben siden før Corona slo til for fullt i England. Grunnet helsesituasjonen i landet så har denne operasjonen blitt utsatt frem til nå, men i morgen skal Azate opereres for lyskeproblemene, ifølge The Argus.

Sesongen er derfor over for Alzate som har fått et gjennombrudd i årets sesong. Fra å komme opp fra U23-laget, har han fått 1.183 spilleminutter fordelt på 19 kamper i Premier League. I tillegg har han spilt 90 minutter i FA-cupen, og 90 minutter i ligacupen hvor han også hadde en målgivende pasning i 2-1 seieren over Bristol Rovers i 2. runde.

Alzate må betegnes som et frisk pust i troppen, og det stilles store forventninger til ham i sesongene fremover. 21-åringen er en allsidig spiller som bekler de fleste posisjoner godt. Faktisk har han i årets sesong spilt på flere forskjellige posisjoner som høyreback, høyre midtbane, venstre midtbane og sentral midtbane (både offensiv, defensiv og sentralt).

Etter operasjon i lysken må man kunne påberegne 2-3 måneder avbrekk før man er tilbake i full fotballtrening. Det betyr sannsynligvis at de første kampene av neste sesong blir med Alzate utenfor troppen, men at han sannsynligvis ikke går glipp av mange kamper.

 

%d bloggere liker dette: