Datoene er bestemt

Overgangsvinduet vil vare i 10 uker

Datoene for overgangsvinduet til Premier League er nå endelig fastsatt, og årets overgangsvindu vil være åpent i 10 uker.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Det engelske overgangsvinduet åpner dagen etter siste serierunde i Premier League, nærmere bestemt mandag 27. juli 2020. Deretter har klubbene 10 uker frem til 5. oktober med å gjøre sine grep for kommende sesong. Dersom en Premier League-klubb ønsker å kjøpe spillere fra lavere divisjoner, så er denne fristen utvidet frem til 16. oktober.

Neste sesong av Premier League vil etter all sannsynlighet starte 12. september, og overgangsvinduet vil dermed være åpent i 3 uker etter at sesongen er sparket i gang igjen. Oppstartsdato for Premier League kan bli bestemt på neste styremøte 24. juli, og er basert på UEFA sin oppstartsdato for den nye sesongen.

Det er mye som tyder på at årets overgangsmarked vil bli av den rolige arten, og flere managere har allerede gått ut og fortalt at de ikke har noen store planer for årets overgangsmarked. Mye av dette skyldes nok de økonomiske utfordringene mange av klubbene har blitt utsatt for som følge av Covid-19.

Samtidig vet man at en stor overgang mellom to klubber ofte kan utløse flere andre spilleroverganger som en dominoeffekt av en første.

De siste nyhetene
%d bloggere liker dette: