Arrivederci, Schelotto!

Italienske Esquiel Schelotto har etter 3 sesonger tatt farvel med Brighton. I et rørende avskjedsbrev til klubben, eierne, spillerne og fansen takker Schelotto for å ha vært i klubben i disse 3 årene.

Schelotto kom til klubben til klubbens første sesong i Premier League. Som høyreback var det El Capitan, Bruno, som var utfordrer. Det var altså ingen lett oppgave til tross for en aldrende Bruno.

Allikevel spilte han 20 kamper, hvorav 15 fra start i debutsesongen. Hans første kamp for Brighton var også i Brightons første seier mot West Bromich Albion (3-1) den 9. September 2017.

Sesongen etter ble ikke Schelotto funnet god nok for 25-mannstroppen ettersom også Montoya hadde kommet til klubben. Sesongen 2018/2019 endte derfor med utlån til italienske Chievo Verona, men en alvorlig skade tidlig i sesongen, og som holdt han utenfor hele sesongen. Samtidig valgt El Capitan, Bruno, og avslutte sin karriere.

Den siste sesongen har Schelotto tatt opp kampen mot Montoya. Han har startet 4 kamper, og kommet inn som innbytter i like mange. Men nå er det altså slutt etter 3 år, ettersom kontrakten ikke ble fornyet av klubben.

Det er ennå ikke avgjort hvor 31-åringen fortsetter sin karriere. Trolig er det hans siste kontrakt som skal skrives, og italienske Torino eller Genoa er mest sannsynlig neste klubb på veien

Vi ønsker den fargerike italieneren lykke til i karrieren.

%d bloggere liker dette: