Nytt draktsett for kommende sesong

Back to the 80's

I sesongens siste kamp mot Burnley spilte Brighton med de nye hjemmedraktene for kommende sesong. Draktsettet er tydelig inspirert av draktsettene på begynnelsen av 1980-tallet, med en blanding av draktesettene gjennom kalenderåret 1983 som mal. 1983 var som kjent for mange året Brighton var i FA-cup finale mot Manchester United.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hjemmedrakten kommende sesong vil være heldekkende blå med hvite, tynne striper vertikalt, samt med hvit krage. Kragen kan vi kjenne igjen fra draktsettet som Brighton spilte med fra 1980-1983. Blåfargen med hvite striper, samt hvit shorts, kjenner vi igjen fra draktsettet som tok over fra 1983 – 1984. Strømpene som er blå med to sorte horisontale stiper, og er nærmest strømpene som ble brukt i sesongen 2018/2019.

 

Draktsett for bortebane 2020/2021 er ennå ikke avslørt, mens 3.-settet er hel svart overdel, shorts og strømper.

Dersom du ønsker oversikt over forskjellige draktsett Brighton har benyttet seg av siden oppstarten i 1901, så finner du en oversikt hos Historical Football Kits.

Draktene er også i sesongen 2020/2021 levert av Nike.

 

%d bloggere liker dette: