Ben White takker Leeds

Men er siste ord sagt?

White takker for seg i Leeds etter en fantastisk sesong for klubben som endte med opprykk til Premier League, og kommer etter alle solemerker tilbake til Brighton. Men Leeds gir seg ikke i å få hans signatur, og kan Liverpool nå intensivere jakten?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Jeg vil takke alle tilknyttet Leeds United og alle de fantastiske supporterne. Uansett hva som skjer vil jeg aldri glemme hvordan jeg ble mottatt og behandlet meg som en av deres egne fra dag én.

Det skriver Ben White i et innlegg på sin Instagram-konto.

Midtstopperen, som var på utlån fra Brighton til Leeds denne sesongen, var en viktig brikke i Leeds-laget som rykket opp fra Championship til Premier League. Nå returnerer han etter planen til Brighton.

Sky Sports skriver imidlertid at Leeds vil signere 22-åringen permanent, men Brighton skal på sin side ikke være villige til å selge.

Man skal heller ikke se bort i fra Liverpool kan intensivere jakten etter Ben White etter at Lovren forsvant fra Merseyside-klubben tidligere i uken.

Brighton-manager Graham Potter har gått klart ut for å fortelle at Ben White så absolutt er med i hans planer, men kampen om spill er tøff i Brighton. På midtstopperplass vil han nok måtte kjempe med Duffy om reserve bak Webster og Dunk, men en defensiv midtbane kan også være en tanke, og da ligger Stephens dårlig an.

%d bloggere liker dette: