Ny stor signering

Jöel Veltman melder overgang fra Ajax

I går signerte nederlanske landslagsspilleren Jöel Veltman en 3-års kontrakt med Brighton. 28-åringen har i hele sin karriere spilt i den nederlanske storklubben Ajax, og bidratt sterkt til klubbens prestasjoner i både nederlansk æresdivisjon og Champions League.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Veltman er en midtstopper på 1,84 som også har spilt litt høyreback. Han sier til klubben at han gleder seg til å møte Premier League og tempoet som finnes i de kampene. Edwin Van Der Sar, tidligere. nederlansk landslagskeeper, har fortalt ham at tempoet er som i Champions League, bare at kampene er hver eneste uke. Landslagskollega, og nå klubbkolleaga, Davy Pröpper har fortalt Veltman om en fantastisk klubb og en fantastisk by.

Jöel Veltman vil spille sesongen med trøye nummer 34.

Med signeringen av Veltman er Brighton godt dekket på sentral midtstopperplass, og vel så det. Ideellt så vil høyremidtstopper være den beste plassen, hvor han kjemper med Webster i første rekke. Lamptey på høyreback vil nok være et soleklart førstevalg der, og Lewis Dunk vil uten tvil beholde sin posisjon så lenge han er i klubben. I tillegg til Webster så er også  Ben White så absolutt med i Graham Potter sine fremtidsplaner, og bør allerede i år få godt med spillertid skal vi beholde ham. Men det er duket for et salg eller to av forsvarsspillere, hvorav Duffy er den som med størst sannsynlighet forsvinner først.

De siste nyhetene
%d bloggere liker dette: