Kampen om Joshua King

- Newcastle har kastet seg inn i kampen

Etter at Bournemouth rykket ned fra Premier League tilspisses kampen om signaturen til deres mest habile spillere. En av de mest ettertraktede spillerne er norske Joshua King, som nå jaktes av 4 Premier League-klubber, deriblant Brighton.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De siste dagene har ryktene rundt Joshua King tilspisset seg i overgangsmarkedet. Den 28 år gamle nordmannen er en svært ettertraktet spiller med sin fysikk, fart og gode avslutter egenskaper.

Manchester United var klubben til Joshua King på U23-nivå, før han gikk over til Blackburn, og senere til Bournemouth i 2015. Allerede i januar var King sterkt linket til Manchester United som var på desperat jakt etter en ny spiss grunnet alle sine skader. Manchester United endte tilslutt jakten med lånet av Igahlo, som tidligere har spilt for norske Lyn, fra kinesisk fotball. Etter dette har Manchester Uniteds fryktede angrepsspillere med Greenwood, Rashford og Martial virkelig vært gode.

Allikevel er King fortsatt linket til Manchester United, men også Everton og Brighton har kommet på banen for å sikre seg nordmannens signatur. Brighton har i følge ryktebørsen brukbar mulighet for å sikre, men Joshua King har et stort ønske om å spille i Champions League.

Det siste er at også Newcastle nå ønsker seg signaturen til nordmannen, og kampen tilspisser seg med det ganske kraftig. Hittil virker det ikke til å ha kommet til konkrete forhandlinger mellom noen av de involverte klubbene, men det virker usannsynlig at Joshua King skal spille i Championship kommende sesong.

De siste nyhetene
%d bloggere liker dette: