Tilbake i Premer League

Craven Cottage og Knockaert venter Seagulls

I den siste sluttspillskampen i Championship tok Fulham den lengste strået i kampen mot Brentford om opprykk til Premier League. Kampen som omtales som “Milliardkampen” grunnet de økonomiske konsekvensene av å spille i Premier League, endte med 2-1 seier etter ekstraomganger.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fulham FC er med det tilbake i Premier League etter 1 sesong i Championship, og Craven Cottage skal igjen ta imot de 19 andre lagene i Premier League. Med på opprykket er Anthony Knockaert som denne sesongen har vært lånt ut til Fulham, og i sommer solgt til de, samt norske Stefan Johansen.

Anthony Knockaert har spilt 46 kamper for Fulham denne sesongen, og scoret 3 mål. Således har han i stor grad bidratt til at nedrykket fra Premier League sesongen 2018/2019 fikk kortest mulig varighet. Norske Stefan Johansen har denne sesongen vært lånt ut til West Brommwich Albion som også rykket opp til Premier League etter 2 sesonger i Championship, og har spilt 36 kamper for de.

Med Fulham som det siste laget klart for Premier League så er det bare å gjøre seg klar mot 12. september 2020 hvor sesongen starter opp igjen. Vi vil komme tilbake med oppsett av terminlisten når dette blir klart fra Premier League-organisasjonen.

De siste nyhetene
%d bloggere liker dette: