Går tilbake på Corona-regel

Antall mulige innbyttere reduseres igjen

Etter Corona-pausen ble det innført mulighet for bruk av inntil 5 innbyttere i Premier League. Et ønske fra Premier League-organisasjonen var å videreføre den nye regelen også kommende sesong som starter 12. september, men da måtte minst 14 av klubbene i Premier League være enig.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

På gårsdagens Premier League-møte stemte klubbene i Premier League over om forslaget om å fortsette med 5 innbyttere også skulle gjelde kommende sesong.

For å få gjennomslag for en slik regelendring, måtte 14 av de 20 klubbene stemme for. Slik gikk det ikke, ifølge Sam Wallace i The Telegraph

I avstemningen var det ni klubber som ønsket fem innbyttere. 11 klubber ville tilbake til tre – slik vi har vært vant med siden 1995. Dermed er vi tilbake til tre bytter.

Antall spillere i kamptroppen

Det var også avstemning om antall spillere på benken. Forslaget var å utvide fra 18 til 20 spillere i en kampdag, men heller ikke det blir noe av.

I avstemningen stemte 10 klubber for, og 10 klubber imot. Dermed vil det fortsatt være sju spillere på benken også neste sesong.

Leeds United, West Bromwich Albion og Fulham var representert på møtet. Alle de nyopprykkede klubbene stemte for sju spillere på benken og maks tre bytter.

De siste nyhetene
%d bloggere liker dette: