Forsinket oppstart for lag i CL og EL

Klubber i Premier League som fortsatt deltar i enten Champions League eller Europa League vil få utsatt sin oppstart av neste sesong i Premier League.

Sesongen i Premier League er satt til 12. september, men alle klubber er enige om at man minst skal ha 30 dager pause før ny sesong starter. Det bdtyr at lagene som fortsatt spiller i europeiske turneringer vil få utsatt sine kamper.

Detaljene rundt hva dette betyr vil bli kunngjort senere i august. Finalen i Champions League hvor Manchester City og Chelsea fortsatt er med er 23. august, og i Europa League hvor Manchester United og Wolverhampton er med er satt til 21. august.

Først når disse lags skjebner er avgjort kan kamptidspunkt for disse lagene fastsettes, men det kan altså bli opptil 14 dager senere oppstart for ett eller flere av de 4 lagene.

%d bloggere liker dette: