Legger alle rykter tilside

Dunk signerer for 5 nye år

Publikumsfavoritten Lewis Dunk har vært sterkt linket til Chelsea gjennom forsesongen til Premier League 2020/2021, og var av mange ansett som en tapt sak ettersom Chelsea-manager Frank Lampard skulle bytte ut hele sitt forsvar.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Jubelen stod nok i taket hos mange Seagulls-supportere når Lewis Dunk i stedet for velger å fornye sin kontrakt med Brighton i 5 nye år. Dunk vil da være 33 år når den nye avtalen avsluttes. Lewis Dunk har i mange år vært en solid klippe i vårt midtforsvar og er nok en av de viktigste faktorene for at man fortsatt spiller i Premier League.

Med Dunk, Webster, Veltman og White som vårt midtforsvar, komplementert med Lamptey, Burn og Bernardo på sidene, så ser årets Brighton-forsvar ut som forsvarsverk uten like.

De siste nyhetene
%d bloggere liker dette: