Sikret videre spill

Brighton tok imot Portsmouth på Amex i Carabao Cup, også kjent som ligacupen, torsdag kveld.

Manager Graham Potter valgte å sette opp et rent B-lag mot Portsmouth, som ifjor kjempet om opprykk til Championship. Til tross for at de aller beste spillerne ble spart, så var lagoppstillingen meget sterk, og sannsynligvis den sterke reservelaget vi noengang har mønstret.

Lagoppstilling Brighton – Portsmouth

Når kampen startet var det liten tvil om hvilket lag dette skulle handle mest om. Potters spillestil var meget markant med ballinnehav og direkte spill. I likhet til Premier League-kampen mot Chelsea, så gikk ballen også fortere fremover enn i forrige sesong.

I denne kampen var man derimot langt bedre foran motstanderens mål, som gjør det lettere å avgjøre kamper. Brighton kunne etter 90 minutter gå av banen med 4-0 seier, hvor målene ble scoret av 4 forskjellige spillere.

Det var Mac Allister, Jahanbakhsh, Bernardo og svenske Gyokeres som stod for scoringene, alle etter gode prestasjoner og samspill.

I 3. runde skal Brighton spille mot Preston borte allerede den 23. september klokken 21. Vinneren av den kampen vil etter all sannsynlighet møte Manchester United i den neste runden. Men Preston er et Championship-lag, og vil nok gi oss litt mer kamp enn Portsmouth gjorde.

%d bloggere liker dette: