FA-cup:

Store skadeproblemer for United

Søndag 23. april venter Manhester United som motstander i det som er ventet å bli et spennende oppgjør i semfinalen i FA-cupen på Wembley. De Zerbi’s mannskap har vist knallform over lenger tid og når nye høyder og milepæler, mens United etter en brukbar sesong nå opplever mye skader og viktige spillere.
Facebook
Twitter

Her er det duket for et godt resultat for Brighton, og ikke minst en “revansje” for tapet i omkampen av FA-cup finalen i 1983. Nå har vi en brukbar sjanse til endelig å legge det forsmedelige tapet bak oss, og skape nye historiske milepæler for klubben.

 

Skadeproblemer hos Manchester United

De spillerne for Manchester United som er høyst sannsynlig uaktuelle er spiller som Martinez, Varane og Sabitzer, mens spillere som Rashford, Shaw, Malacia og van de Beek er til dels høyst tvilsomme. I så fall er det United sterkt redusert spesielt defensivt til denne kampen.

Manager Ten Hag sier at Rashford og Shaw kan være aktuelle til torsdagens Europe League kamp mot Sevilla, så der får vi nok vårt svar.

Så det er ganske sikkert at det er Maguire og Lindelöf som vil være Uniteds midstopperpar mot Brighton, med Darlot på venstreback og sannsynligvis Shaw på høyreback. Men en tøff kamp mot Sevilla kan selvsagt endre på dette, og stille United i et enda dårligere utgangspunkt.

Brighton slipper heller ikke unna

Dessverre eksisterer det også skader hos Brighton på viktige spillere. Både Veltman, Lamptey, Lallana og Ferguson er utilgjengelige foran denne viktige kampen, mens Jason Steele er noe usikker. Det er allikvel allerede bestemt at det er Roberto Sanchez som er vår keeper i FA-cupen. Colwill er også heldigvis tilgjengelig igjen etter å ikke hatt lov å møte sin tidligere klubb Chelsea i helgen som var.

Med unntak av Veltman og Ferguson så er det altså vår antatt beste mannskap som stiller til kamp.

 

De siste nyhetene

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar