Forlenger med Brighton:

Gross med ny 2-års kontrakt

Pascal Gross, som var Brightons første signering etter å ha rykket opp til Premier League, forlenget onsdag 19. april sin kontrakt med Brighton for 2 nye år frem til 2025.

Facebook
Twitter

Pascal Gross har etter snart 6 fulle sesonger i Brighton rukket å bli 31 år, og har spilt hele 205 kamper for Brighton. Disse kampene har resultert i 24 mål og 37 assist, og det levnes liten tvil om hans betydning for laget gjennom 6 sesongene i Premier League.

Gross fikk raskt en stjernestatus i klubben under manager Chris Hughton, og ble betegnet som årets signering i Premier League av mange etter å ha kommet for £5M fra tyske Ingolstadt, og scoret noen viktige mål. Mange trodde at glansdagene var over når Graham Potter tok over laget 2 år senere, med begrunnelse at han ble for treg med ballen i forhold til ny spillerstil, men tyskeren holdt hovedsakelig sin plass på laget, selv om det ikke ble like høy uttelling i antall mål og assits.

Men denne sesongen har det igjen tatt seg litt opp, og har notert seg for 6 mål og 6 assists, og allerede hittil flere spilte minutter enn de 4 foregående sesongene.

Manager Robert De Zerbi er meget fornøyd med fornyelse av kontrakt og sier at Gross er en av de aller beste spillerne har noensinne har jobbet med, og at han settere mer og mer pris på Pascal. Selv om det er en dårlig holdt hemlighet, så avslutter han med at Pascal Gross er en av de hemlighetene for Brightons sin suksess.

Nå blir det altså 2 sesonger til med krempasninger, dribleferdigheter og tysk grundighet og maskineri!

De siste nyhetene

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar