FA-cupen:

Dramatisk exit i semifinalen

Det ble dramatisk når Brighton og Manchester United møttes i FA-cupens semifinale søndag 23. april. Det manglet ikke på sjanser til begge lag underveis i kampen, men ingen klarte å sette ballen i mål, og dermed endte det med straffesparkkonkurranse.
Facebook
Twitter

Brighton hadde det spillermessige overtaket i store deler av kampen, men det skortet litt på det avsluttende spillet. Men det fantes allikevel store sjanser, men det var også to gode keepere i denne kampen.

I straffesparkkonkurransen var det høyt nivå på avslutningene, og hele 7 straffesparktakere på hvert lag måtte til. Først scoret Mac Allister, før Gross, Undav, Estupinan, Dunk og Webster scoret veldig sikkert, før dessverre March bommet.

De siste nyhetene

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar