Blir i Brighton:

Evan Ferguson forlenger kontrakt

Det er veldig gode nyheter som klubben lanserer når Evan Ferguson har skrevet ny langtidskontrakt med klubben som strekker seg frem til juni 2028.

Facebook
Twitter

18-åringen har hatt sitt store gjennombrudd denne sesongen, og har levert solide prestasjoner i de kamper han har spilt. Spesielt etter at De Zerbi kom til klubben har han virkelig fått prøve seg mot de store, og med 13 kamper som har gitt 4 mål og 2 assists, så har han blitt ett av de heteste spillerne i overgangsmarkedet.

Men nå legges mange rykter døde når han forlenger med en 5 års kontrakt med Brighton. Han vet nok meget sikkert at det er i denne klubben sjansen er størst å få utviklet seg videre på, og få mye spillertid.

De siste nyhetene

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar