KJØP AV BILLETTER

Billetter til Brightons hjemmekamper kan du kjøpe via klubbens offisielle hjemmeside, https://www.seagullstickets.com/en-gb/categories/home. Du må være klar over at billetter blir først lagt ut til klubbens medlemmer, og kun til noen få enkeltkamper kommer det billletter ut på det åpne markedet, og da med fortrinnsrett til kunder med kjøpshistorie.

Til mange av kampene baserer klubben seg på salg av billetter til kun medlemmer, slik at allmenheten ikke får kjøpt billett gjennom klubben. Det anbefales derfor å kjøpe seg medlemsskap, og et bronsemedlemsskap koster ca 350,- kroner (£30) pr. sesong. Du må påberegne ca. 14 dager før ditt medlemsskap er aktivtert gjennom klubben.

Billettene blir lagt ut ca. 1 – 2 måneder i forkant av kampen etter at TV-kamper og kamptidspunkt er bestemt. Det er selvsagt vanskeligst å få billetter til kampene mot de antatt beste lagene i PL. Det kan florere falske billetter til kamper i PL, og det anbefales derfor å holde seg til offisielle kanaler.

Her kan du finne salgsdatoer til de forskjellige hjemmekampene, (salgsdatoer for sesongen 2020/2021 er ikke lansert pr .d.d). Priskategorier finnes her: https://tickets.brightonandhovealbion.com/custom/documents/pdf/1920/1920MatchTicketPricing.pdf

BILLETTER GJENNOM SUPPORTERKLUBBEN

Billetter kan også bestilles via Seagulls Norway, ettersom supporterklubben har tilgang til et begrenset antall billetter via våre medlemmer. Særskilte betingelser vil gjelde. Dersom du ønsker å bestille billetter gjennom supporterklubben, så sender du inn din forespørsel via dette skjemaet:

  Betingelser:
  – Det tilkommer en bestillingsavgift pålydende NOK 200,- pr. billett for å dekke inn kostnader supporterklubben har for å ha tilgang til billetter.
  – Det er ikke tillatt med andre supportereffekter enn Brighton & Hove Albion’s egne supportereffekter på, eller i umiddelbar nærhet, til stadion.
  – Kjøper står selv ansvarlig for å passe på at ønsket kamp ikke på et senere tidspunkt vil kunne endres fra oppsatt tidspunkt, f.eks. grunnet TV-rettigheter, deltakelse i andre turneringer (gjelder også motstander), eller lignende.
  – Billettene vil være utstedt til medlemmer av The Seagulls Norway, eller personer i tilknytning til denne.
  – Supporterklubben står ikke til økonomisk ansvar for refusjon av kjøpte billetter under noen omstendigheter, men vil tilbakebetale kjøpspris + 50% av bestillingsavgift under forutsetning at kampen avlyses, samt refunderes fra klubben, når slik refusjon har funnet sted.
  – Billettene blir sendt på e-post for egen utskrift når betaling er registrert på supporterklubbens konto. Billetter må medbringes i papirformat, brettet som anvist på
  billettene, til angitt inngang.