Omvisning på Amex Stadium

En moderne stadion

En av Englands mest moderne stadioner finner du faktisk i Brighton. Amex Stadium, eller American Express Community Stadium, finner du i Falmer en kort togtur utenfor Brighton. Stadion som er sponset av det amerikanse kortselskapet American Express, stod klart i 2011, og er med det et topp, moderne stadionanlegg.

Du finner mer informasjon, og mulighet til booking, via klubbens hjemmeside her.

Guiding

Har du lyst til å se stadion nærmere fra innsiden, føle atmosfæren i garderoben, sitte i losjeene, se pokalene, gå ut spillertunnellen og oppleve Brighton & Hove Albion Museum så må du bestille en guidet omvisning gjennom klubben.

Den guidede omvisningen tar omtrent 1t 45 minutter og tar deg gjennom de fleste interessante områdene av stadion. Du bør være forberedt på å gå mange trappetrinn både opp og ned, men får samtidig med deg gode historier fra gode og engasjerte guider. Du får oppleve både losjer, restauranter, pokaler, presserom, garderoben (NB! Kan være avstengt hvis troppen er tatt ut før kamp), spillertunnellen og museet.

De offisielle guidede turene foregår oftest på mandager, fredager og søndager, men det er fullt mulig å forhøre seg med klubben om flere omvisninger enn de oppsatte. De fyller også opp med flere guidinger etterhvert som de blir fullbooket. Normalt sett er en guiding fullbooket ved 8 deltakere. Alle guidinger må bestilles minst 24 timer i forkant av tidspunktet det skal foregå.

Ved grupper på mer enn 4 personer så kan man bestille gruppeomvisning.