Overnatting i Brighton

Hvorfor ikke benytte anledningen når du har kommet til Brighton med å overnatte her også. På den måten kan du få tid til å oppleve mer av byens herlige sjarme og særegenheter.

Brighton kalles for Londons Riviera, og det er ikke uten grunn at mange som jobber i London bor i Brighton i helgene. Beliggenheten sør i landet gjør været bedre enn mange andre byer i England, og det er lite som slår å sprade rundt på strandpromenaden med sol og bølgeskvulp.

På nettsiden til Hotels.com kan du finne 586 hoteller, hjem og leiligheter å velge mellom.

Leonardo Brighton Hotel
Beliggende: Nær stasjonen

Dersom du velger Leonardo Brighton Hotel, så får du et topp moderne hotell beliggende omtrent på plattformkanten til Brighton station. Det betyr kort vei med bagasje ved ankomst/avreise, og mulighet for lettvint bagasjeoppbevaring iforbindelse med kamp dersom du skal rett videre etter kampslutt. Fra stasjonen er det ca. 10 minutter å gå ned til bykjernen, 15 minutter til stranden og ca. 20 minutter til Brighton Pier. Bytaxiene har naturlig tilholdssted rett ved hotellet ettersom togstasjonen er nabo, men Über er også godt utbredt i Brighton. For ca. £5 kommer du ned til stranden.

 

Leonardo Waterfront Hotel
Beliggende: Nær strandpromenade, Brighton Pier, The Lanes

Leonardo Waterfront Hotel ligger ca. 15 minutters gange fra Brighton Station, men har en vakker plassering med kort vei til “alle” serverdighetene i Brighton sentrum, samt shopping. Hotellet er av god kvalitet, og med god service. Det er en god start på dagen å nyte en deilig engelsk frokost  med knallutsikt over Den Engelske Kanal. Det anbefales å bestille taxi hit dersom du har behov for transport.