Reisen til Brighton

En reise til Brighton er for mange både veldig lett og raskt. Ikke alle vet at Brighton for mange nordmenn er raskere å reise til enn f.eks. hvis man skal til London. Brightons unike plassering ved kysten kun 25 minutter rett sør for en av hovedflyplassene, gjør reisen til en tur som er lett å planlegge og gjennomføre. Det er ikke alle engelske fotballbyer som kan si det samme!

La oss gi deg noen reisedetaljer som gjør din terskel for å reise til Brighton enda lavere.

Fly til og fra Norge

Nærmeste flyplass til Brighton er Gatwick International Airport, som er en av hovedflyplassene rundt London. Gatwick ligger plassert rett sør for London, en reise som tar omtrent 30 minutter til London Victoria med flytoget Gatwick Express. Reiser man derimot med samme tog i motsatt retning fra Gatwick så havner man etter ca. 25 minutter i badebyen Brighton, også kalt Londons Riviera.

Men en reise til London står høyt i kurs hos nordmenn, både grunnet shopping, kultur og fotball, slik at det lønner seg å være tidlig ute med å bestille flyreisen. For å sikre en en lavest mulig pris, spesielt tilbake til Norge på søndags ettermiddag, er det en fordel å ikke drøye for lenge med å bestille. Derfor kan det være en tanke å vurdere å ta hjemreisen mot Norge mandag eller tirsdag. PS! Husk at det ofte spilles fotball søndags ettermiddag og mandags kveld også.
 

Det finnes også muligheter å reise via andre flyplasser, men det vil kreve lengre reisetid.