Mat & Drikke

Uten mat og drikke duger helten ikke, sies det. Brighton har mye å by på for alle helter

Brighton er kanskje ikke mest kjent for sine restauranter, men det finnes flust av gode spisesteder i Brighton også. I Brighton finner du mat i alle prisklasser og varianter, og noe som burde passe for alle type preferanser.

Den letteste måten å få en god oversikt over hvilke restauranter som passer for deg og ditt reisefølge, er å benytte Tripadvisor. På Tripadvisor finner du en god oversikt med anmeldelser fra gjestene selv.

https://www.tripadvisor.co.uk/Restaurants-g186273-Brighton_East_Sussex_Englad.html 

 

The Coal Shed Restaurant

Type: Biffrestaurant
Veldig koselig spisested beliggende sentralt i forhold til Queens Road og The Lanes. Noe trangt mellom bordene da lokalet ikke er av de største, men mat og service er upåklagelig. Basert på 1.808 gjesteanmeldelser så ligger The Coal Shed Restaurant på 86. plass av Brightons 788 restauranter på Tripadvisor i Brighton.

 

Chamuyo

Type: Argentinsk steakhouse
En restaurant som serverer veldig godt kjøtt og god vin. Det har vært god atmosfære, behagelig lydnivå og meget god service ved besøk. 

Chamuyo ligger på 5. plass på Tripadvisor over restauranter i Brighton med full score (5.0) basert på 294 gjesteanmeldelser. 

 

The Cricketeres Brighton

Type: Klassiske pubmeny med noen endringer
Sjarmerende god atmosfære beliggende sentralt ved The Lanes og hovedgaten