Verbruggen klar for Brighton

Spennende keeper signerer: Verbruggen klar for Brighton En av verdens mest lovende keepere er klar for Brighton. Nederlandske Bart Verbruggen har signert en 5-års kontrakt til juni 2028 med Seagulls. Til tross for sine kun 20 år har han allerede vært kalt opp til det nederlandske landslaget denne sesongen.

Dahoud klar for Brighton

Signerer 4-års kontrakt: Mahmoud Dahoud skal erobre midtbanen Det har vært varslet i lang tid at Mahmoud Dahoud fra Borussia Dortmund ville erstatte salget av Mac Allister. 27-åringen har vært i søkelyset til De Zerbi siden italieneren var manager i Sassuolo, og har vist kvalitet i både Bundesliga og for det tyske landslaget.

James Milner klar for Seagulls

Klar for Seagulls: Milner signerer kontrakt Liverpool-legenden James Milner har meldt overgang på Free transfer ti Brighton, etter å ha spilt 8 år i Liverpool-drakten. Det er signert en ettårig kontrakt, med opsjon på et ekstra år. 37-åringen vil utvilsomt være med å løfte de unge spillerne i garderoben og på banen. Ko

En forrykende sesong

Klare for Europa: En ellevill sesong er over ISesongen 2022/2023 er ferdigspilt, men det er vanskelig å avslutte superlativene og gledesrusen denne sesongen har gitt oss. Fra å være lettere optimistiske etter en god forrige sesong, til å overgå  selv de mest positive drømmer i år, til tross for store endringer underveis.

Pedro klar for Brighton

Signert langtidskontrakt: João Pedro klar for Brighton Den brasilianske spissen João Pedro (21) har signert kontrakt med Brighron frem til juni 2028. Pedro kommer for en ukjent sum fra Watford i Championship da de ikke klarte å kvalifisere seg til Premier League neste sesong.

Dramatisk exit i FA-cupen

FA-cupen: Dramatisk exit i semifinalen Det ble dramatisk når Brighton og Manchester United møttes i FA-cupens semifinale søndag 23. april. Det manglet ikke på sjanser til begge lag underveis i kampen, men ingen klarte å sette ballen i mål, og dermed endte det med straffesparkkonkurranse.

Millionbot til Brighton

Millionbot etter bråk: FA gir bot til Spurs og Brighton I anledning bråket som oppstod mellom benkene til Tottenham og Brighton i kampen lørdag 8. april 2023, blir begge klubbene tildelt en bot på £100K, altså tilnærmet 1,3 millioner norske kroner. 

Gross med ny kontrakt

Forlenger med Brighton: Gross med ny 2-års kontrakt Pascal Gross, som var Brightons første signering etter å ha rykket opp til Premier League, forlenget onsdag 19. april sin kontrakt med Brighton for 2 nye år frem til 2025.

FA-cup: United med skadeproblemer

FA-cup: Store skadeproblemer for United Søndag 23. april venter Manhester United som motstander i det som er ventet å bli et spennende oppgjør i semfinalen i FA-cupen på Wembley. De Zerbi’s mannskap har vist knallform over lenger tid og når nye høyder og milepæler, mens United etter en brukbar sesong nå opplever mye skader og … Les mer