Signerer 4-års kontrakt:

Mahmoud Dahoud skal erobre midtbanen

Det har vært varslet i lang tid at Mahmoud Dahoud fra Borussia Dortmund ville erstatte salget av Mac Allister. 27-åringen har vært i søkelyset til De Zerbi siden italieneren var manager i Sassuolo, og har vist kvalitet i både Bundesliga og for det tyske landslaget.
Facebook
Twitter

Den siste sesongen har det blitt litt mindre spillertid for Dahoud etter at han gjennomgikk en skulderoperasjon forrige sommer. Men totalt har han spilt 141 kamper for det Borussia Dortmund, og midtbanespilleren vil utvilsomt bringe erfaring inn i vår midtbane.

Det er store sko Dahoud får i oppgave å utfylle i Brighton etter den gode sesongen til Mac Allister, og sannsynligvis også Caicedo, som er borte fra laget når vi skal forsvare en fantastisk 6. plass i Premier League, samt erobre Europa.

De siste nyhetene

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar