Klar for Seagulls:

Milner signerer kontrakt

Liverpool-legenden James Milner har meldt overgang på Free transfer ti Brighton, etter å ha spilt 8 år i Liverpool-drakten. Det er signert en ettårig kontrakt, med opsjon på et ekstra år. 37-åringen vil utvilsomt være med å løfte de unge spillerne i garderoben og på banen. Ko
Facebook
Twitter

Er det en ting James Milner utvilsomt bringer oss så er det erfaring fra det nivået som møter Brighton den kommende sesongen. Etter en fantastisk sesong så skal Brighton-spillerne erobre Europa, i tillegg prestere i Premier League. Ikke alle klubber har klart det før, og det vil utvilsomt kreve en bred og hardtkkjempende spillertropp. 

James Milner har utvilsomet en vinnerskalle som gjør laget bedre rustet til å ta ut de siste kreftene i tighte kamper.

De siste nyhetene

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar